Відділ повірки, метрологічної атестації та державних контрольних випробувань геометричних і механічних засобів вимірювальної техніки та засобів вимірювальної техніки з нового виробництва

 

Відділ повірки, метрологічної атестації та державних контрольних випробувань геометричних і механічних засобів вимірювальної техніки та засобів вимірювальної техніки з нового виробництва відповідно до галузі уповноваження ДП «Хмельницькстандартметрологія» (свідоцтва про уповноваження №№ ПК 011-2009,ДК 010-2009) та повноважень, наданих відділу, має право на проведення наступних метрологічних робіт:

Повірки (калібрування) засобів вимірювальної техніки (ЗВТ) з наступних видів вимірювань:

  • вимірювання геометричних величин;

  • вимірювання механічних величин;

  • вимірювання параметрів потоку, витрати, рівня, об’єму речовин;

  • вимірювання електричних і магнітних величин.

Крім цього відділ здійснює державну метрологічну атестацію ЗВТ, державні контрольні випробування ЗВТ.

Під час проведення робіт із повірки ЗВТ, відділ використовує 980 робочих еталонів, з яких 384 є вихідними еталонами ДП «Хмельницькстандартметрологія».

Відділ використовує пересувну повірочну лабораторію (ППЛ) для забезпечення повірки автомобільних ваг. В ППЛ розташоване атестоване робоче місце, яке укомплектовано необхідними робочими еталонами та ЗВТ.

Для проведененя первинної повірки ЗВТ нового виробництва відділом створено одне КПП на ДП "Новатор", де виконується повірка лічильників води крильчастих, побутових лічильників газу роторних, лічильників електричної енергії однофазних електронних.

Повірка (калібрування) ЗВТ здійснюється на 40 робочих місцях державних повірників (із них у відділі – стаціонарних – 27, пересувних – 6 та на території підприємств – 7), які створені і атестовані згідно з вимогами РМУ 006-2001 "Примірний порядок атестації робочих місць, на яких проводиться повірка засобів вимірювальної техніки", а також І.СУЯ МД.ПОД 04.04-2008 "Інструкція. Порядок атестації робочих місць повірників".

До уваги замовників робіт та послуг!

ДП «Хмельницькстандарт- метрологія» швидко і якісно надасть комплекс послуг із сертифікації продукції, методичну і практичну допомогу з питань стандартизації, виконає роботи у галузі метрології, пропонує надання послуг із проведення лабораторних випробувань харчової продукції, сільськогосподарської сировини та продукції промислової групи відповідно до галузі акредитації. Найкоротші терміни проведення робіт – це економія Вашого часу та коштів.

Звертайтесь до нас за адресою:

ДП «Хмельницькстандарт метрологія», м. Хмельницький, вул. Свободи, 7,

e-mail: hmcsms@infocom.km.ua

  • з питань проведення лабораторних випробувань харчової продукції, сільськогосподарської сировини та продукції промислової групи: (0382) 65-20-00, (067) 311-64-45 – начальник випробувальної лабораторії харчової продукції
  • з питань надання послуг із сертифікації: (0382) 65-63-36, (067) 311-15-71 – заступник генерального директора з підтвердження відповідності
  • з питань проведення робіт у галузі метрології: (0382) 65-65-03, (067) 311-64-46 – заступник генерального директора з метрології
  • приймання ЗВТ та робота з замовниками – (0382) 65-05-26;
  • приймальня генерального директора: (0382) 65-60-76.
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер